13:e Bitcoin-födelsedag, 100K Mirage, 50 % Vision och 20 Crypto-skämt


Den här veckan firade Bitcoin sin 13th födelsedag och blev tonåring. Vissa industriinsiders hävdade att BTC sannolikt kommer att nå milstolpen på 100 000 USD under första halvåret 2022, medan Goldman Sachs sa att det skulle kunna nå detta pris om fem år om det fortsätter att ta marknadsandelar som en värdeförrådstillgång från guld. Stigande hävstångseffekt i BTC-derivat i kombination med låg volatilitet höll handlare på kanten för en potentiellt explosiv rörelse i båda riktningarna. Nasdaq-noterade BTCS sa att de kommer att erbjuda utdelningar som betalas ut i bitcoin till sina aktieägare, eftersom dess aktier skjuter i höjden. Samtidigt sa Vitalik Buterin att Ethereum är halvvägs mot sin vision om skalbarhet, medan en rapport fann att antalet utvecklare på ’Ethereum Killers’ växer snabbt. Bitcoin, ethereum och altcoins såg en blandad prestanda totalt sett, eftersom analytiker var oense om de kortsiktiga prisrörelserna, Fantom samlade sig när TVL nådde en ATH, Solanas VD förnekade att nätverket gick ner igen på grund av en DDoS-attack, och kryptovärlden var förbryllad efter att Melania Trump tog till Twitter för att tydligen ”shill” BTC och sin egen NFT på årsdagen av Bitcoin Genesis Block Day.

NFTs saktar inte ner, eftersom Samsung tillkännagav en rad TV-apparater utrustade med en app för handel med NFT, medan OpenSea såg en av sina bästa dagar någonsin och ökade sin värdering nästan niofaldigt på sex månader. Samtidigt passerade Brave 50,2 miljoner aktiva användare per månad och 15,5 miljoner dagliga aktiva användare, Upbit kommer att påverkas av ett eventuellt tredagarsavbrott under månnyåret, och medan 212 av S&P 500-företagen presterade bättre än bitcoin under ett år , såg vi en annan ETF som köpte BTC-terminer, med hänvisning till en potential för ”betydande” avkastning. En strateg sa att BTC och ETH kan dra nytta av en åtstramning av penningpolitiken från den amerikanska centralbanken, och Grayscales VD delade fem nyckeltrender att titta på under 2022 och därefter.

Estlands finansministerium sa att den nya AML-lagstiftningen inte kommer att förbjuda individer från att inneha krypto, Rysslands parlament vill ”lösa alla juridiska frågor med kryptovaluta”, medan Nayib Bukele i El Salvador retade ny kryptorelaterade utveckling och en lagstiftning som syftar till att bitcoiners som hoppas kunna flytta till landet. En pilotversion av en centralbanksutfärdad app och plånbok för digital yuan släpptes på Apples och Androids appbutiker i Kina, eftersom Polens centralbank möjligen funderar på sin egen CBDC. Kazakstan har kastats in i en politisk och social malström som också påverkade Bitcoin-gruvarbetare, medan lagstiftare i Peru och Uruguay förbereder kryptolagstiftning och utkast till förslag. Offren för den påstådda V Global-krypteringsbedrägeriet krävde ”maximala straff” för cheferna, och Craig Wright kan behöva återvända till domstolen i år.

Nu är det dags för lite välförtjänt skratt. Du kan börja.

__________

Låt oss se vad CT gör den här veckan.

__

Hur mår BTC?

__

Japp.

Källa: BUTCHER – $BTC 280k / Twitter

__

Köper alla dips.

Källa: xrphub / Instagram

__

Stora beslut kräver stort tänkande.

__

Tja, du vet…bara hjälpa till…göra vad han kan…

__

Problemet löst.

Källa: xaman crypto / Twitter

__

Allt handlar om att gå i förtidspension. På jobbet menar jag, inte till sängs.

Källa: hypebeastsofignft / Instagram

__

Tiderna kan vara svåra, kryptomarknaderna tuffa, det räcker aldrig…

__

Här är en flickvän-kryptorelaterad teori som forskare nått genom noggrann analys.

__

Du förstår? Du förstår? För att de bara (blir) dexade? 🤭

__

Han tog en inteckning i tältet.

__

Sååå tidigt!

__

Enligt IRS (Internet Crypto sTwitter).

__

CT-jämförelser på jobbet.

__

Här är en till. Hjälper dig att välja vilken du vill vara.

__

Nej, kan inte göra det just nu. Det är för sent, nu kommer du aldrig att veta.

Källa: emrit.io_ / Instagram

__

På tal om doggy coins:

Källa: cryp.tobull / Instagram

__

”Och din mamma sa åt dig att städa ditt rum.”

__

Och den här går ut till HODL-gänget.

Source link